Veckans rep

Hej!

I veckan har vi repat intensivt i det Vita Rummet på Inter Arts Center i Malmö. Både sceniskt och musikaliskt. Det är fantastiskt att se hur föreställningen växer fram scen för scen, och hur modiga och smarta sångarna är, efter genialisk vägledning av vår regissör Helena Röhr.

Ibland har det varit svårt att få ihop repen rent tidsmässigt, i och med att de flesta som är med i detta projekt även jobbar med annat. Men alla ger verkligen allt när de är på plats, och stämningen är glad och positiv. Detta trots att vi har haft otur med strejk på Öresundstågen, och resan mellan Köpenhamn och Malmö tar lite längre tid än den brukar för en del av sångarna och vår pianist samt musikaliska repetitör.

meretejosefinesebastianNäspratar_repta vecka kommer orkestern in, och vi börjar med kostymprovning.

Här kommer lite bilder från denna veckans rep.

/Emelie Veide, regiassistent

 

 

josefine_meretemagnusmartinisabelhelenamartinisabelmartinblundar

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s