Urpremiär!

Ja, nu är det dags för premiär! Urpremiär! Vilken resa det har varit och jag är i skrivande stund imponerad och glad över alla i hela projektets hårda arbete och arbetsglädje. Det har verkligen genomsyrat hela processen från dag ett. Från första dagen det konstnärliga teamet träffades för drygt ett års sen tills nu och fortsätter säkerligen på turnén – den 100%-iga fokusen och allvaret i att vara medskapare i ett helt nytt verk.

För min del har det varit mest papper. Papper och till stor del, oftast nattliga, sittningar med Helena i telefon vid ett google-doc samskrivandes en ansökan. En ansökan, nej det blev nog ett femtontal vi lämnade in. Ochså tillstånd, bokföring, kontrakt, kvitton, projektplaner… ja, papper i pärmar och bland molnen.

För mig är det därför extra behagligt att sjunka ner bland publiken imorgon och se vad alla dess papper och mail faktiskt skapat. Så jag njuter dubbelt och låter mig föras med berättelsen till Den djupaste platsen och vidare._MG_0960

Tack alla och tack publiken, nu är det ni som lägger sista pusselbiten med er närvaro.

Hatten av,
Niclas, producent Freebird Malmö

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s