Dagens Nyheter: ”Det är en sammansättning som utvidgar det thrillerbetonade dramat till en närmast mytisk sagodimension, och som i Helena Röhs varsamma regi gör denna opera till en vibrerande skärningspunkt mellan civilication och natur: mellan det som går att formulera med djuppsykologi och de nedärvda impulser och kraftspel dit språket inte räcker till.”

”Det är en sammansättning som utvidgar det thrillerbetonade dramat till en närmast mytisk sagodimension, och som i Helena Röhs varsamma regi gör denna opera till en vibrerande skärningspunkt mellan civilication och natur: mellan det som går att formulera med djuppsykologi och de nedärvda impulser och kraftspel dit språket inte räcker till.”
Martin Nyström, Dagens Nyheter 20140701dn

Tyvärr har inte DN publicerat den på webben ännu, men om och när hittar ni den på: http://www.dn.se/kultur-noje/

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s